Betrayal at House on the Hill (2nd Edition)

399 kr

Trollvrede! Produkten är tyvärr slut och vi jobbar på att få in den i lager så fort som möjligt.

Betrayal at House on the Hill skapar snabbt spänning  när spelare utforskar en hemsökt herrgård av sin egen design, möter andar och skrämmande omen som förutsäger deras öde. Med en uppskattningsvis en timmes speltid är Betrayal at House on the Hill perfekt för fester, familjesammankomster eller avslappnat kul med vänner. 

Betrayal at House on the Hill är ett "tile game" som låter spelare bygga sitt eget spökhus rum för rum, bricka för bricka, och skapa en ny spännande spelplan varje gång. Spelet är designat för tre till sex personer, som var och en spelar en av sex möjliga karaktärer. 

I hemlighet förråder en av karaktärerna resten av gänget, och de oskyldiga medlemmarna i gruppen måste besegra förrädaren mitt ibland dem innan det är för sent! Betrayal at House on the Hill kommer att tilltala alla spelare som gillar ett roligt, spänningsfullt och strategiskt spel. 

Betrayal at House on the Hill inkluderar detaljerade spelpjäser, inklusive karaktärskort, förmålade plastfigurer och speciella polletter, som alla hjälper till att skapa en spöklik atmosfär och effektivisera spelet.

Spelet är på engelska.