I lager - Leverans 1- 3 vardagar

Dungeonology The Expedition (Engelsk)

579 kr
219 kr

Välkommen till Rocca Civetta, en charmig stad i det italienska inlandet, som är värd för ett av de mest bisarra universitet som det mänskliga sinnet någonsin har upplevt.

Faktum är att detta universitet är värd för Dungeonology, som handlar om studier av miljöer och organisation av olika kulturer, särskilt de mest atypiska och konstiga ... nästan mytiska!

Nyligen förlorade fakulteten sin professor och dekanen letar efter en skicklig ersättare. Du är de perfekta kandidaterna för det här jobbet.


Dungeonology, som ligger i Nova Aetas renässansvärld, leder dig till upptäckten av olika civilisationer för att lära dig deras historier och seder. Men var försiktig: lokalbefolkningen kommer inte alltid att vara nöjd med ditt intrång.

Målet med spelet är att utforska ett fängelsehålan som en forskare och samla så mycket information som möjligt om människorna som bor där. Information ger poäng, och forskaren som samlar in flest poäng kommer att presentera den bästa avhandlingen på det studerade loppet.