EXIT 5: Den Glömda Ön (SE)

179 kr

Trollvrede! Produkten är tyvärr slut och vi jobbar på att få in den i lager så fort som möjligt.

Havet är spegellöst och lugnt. Solen skiner. Det är den perfekta seglingsturen tills du plötsligt upptäcker något i horisonten: Svarta moln närmar sig ovanligt snabbt. Snart är solen borta och mörkret omger dig.

Allt är helt tyst. Men sedan plötsligt och från ingenstans drabbas ditt skepp av ett starkt vindkast. Fartyget kantrar och du tumlar i havet ...

Du vaknar på en strand täckt av svart sand. Varken fartyget eller vraket är i sikte. Det enda du hittar är en gammal bok och en mystisk, gyllene kompasskiva.

En båt är kedjad till ett palmträd. I själva verket verkar det som om allt på ön är säkrat med lås, och det går snart upp för dig att om du vill fly måste du öppna alla lås. Annars kommer du aldrig bort från ön.

Kan du lösa alla mysterierna på den glömda ön och fly den gåtfulla ön?

EXIT-serien är en serie spel där du kan återuppleva atmosfären i Escape Room, men hemma i vardagsrummet. Spela antingen två eller fler och se om du kan undvika farorna. EXIT-serien har vunnit Årets spel i många länder och är en underbar serie spel som perfekt återskapar känslan av att fastna i ett Escape Room tillsammans.