Sleeping Gods Dungeons Expansion (Engelsk)

159 kr

Trollvrede! Produkten är tyvärr slut och vi jobbar på att få in den i lager så fort som möjligt.

Sleeping Gods: Dungeons lägger till sex fängelsehålor till Sleeping Gods. Varje fängelsehåla innehåller en karta och berättelser. I en fängelsehåla kommer spelet att ändras något från det vanliga spelet. 

Varje karta är tryckt på tjockt kartong. Ett separat dungeon-häfte innehåller alla beskrivningar, möten och pussel som du kommer att uppleva när du utforskar. Du kan komma åt dessa fängelsehålor på specifika platser i atlasen av Sleeping Gods basspel. När du kommer till en plats som innehåller en fängelsehåla kan du välja att läsa från standardsagoboken, eller istället utforska fängelsehålan som finns där. Det angivna platsnumret är listat i det övre vänstra hörnet av fängelsehålskartan. Varje fängelsehåla innehåller farliga fällor, onda monster och skatter som du kan hitta. 

Eftersom fängelsehålor tar längre tid att utforska än en standardplats, finns det några små ändringar i spelet när du går in i en. I fängelsehålan turas spelare om att utföra två åtgärder vardera, som inkluderar att flytta till nya rum, undersöka din omgivning och mer. 

Rekommenderas från 14 år. För 1 till 4 spelare. Speltiden är ca 90 min.