I lager - Leverans 1- 3 vardagar

Sylvanian Families Bear Family 5059

299 kr

Hugo har allas stöd som den nya borgmästaren i Sylvanian Village. Han tänker alltid på saker att göra för byn och ser till att alla har det bra i Sylvanian Village. Det är ett stressigt jobb, men han säger alltid att när han ser sin fru Astrid le så känner han sig inte trött längre. Hugo är också rektor i skolan i Sylvanian Village. Han vet en massa om stjärnorna, och han tar med sig sina elever till observatoriet för att titta på natthimlen och lära dem allt om de olika stjärnbilderna. Varje morgon står han i skolingången och hälsar varje elev välkommen.

Astrid är väldigt hövlig och är bra på att lära barnen bordsskick. Hon är inte allt för sträng och noga med vett och etikett under sina lektioner om hur man uppför sig, och hon har ett sånt glatt leende att även de mest oartiga barnen lyssnar på henne och lär sig hur man uppför sig ordentligt. Astrid äger byns bageri. När barnen kommer in hälsar hon dem med ett leende och ger dem nybakta bullar.

Leo har en väldig aptit – han säger alltid ”Jag är hungrig”. Om han känner lukten av mat medan han leker med sina kompisar så kan han inte låta bli att följa doften. Hans mamma Astrid låter honom inte vara med att laga mat, eftersom han inte kan hålla tassarna borta från maten.

Nova är bra på att lyssna till hennes vänner och hjälper dem med att komma överens. När barnen planerade skolans konstnärsshow var det ingen som kunde komma överens om vad som skulle göras, men Nova hjälpte dem att bestämma sig för en show som kunde göra allihop glada. Nova älskar godis och har alltid lite godis med sig.