Sylvanian Families Chocolate Rabbit Family 4150

279 kr

Trollvrede! Produkten är tyvärr slut och vi jobbar på att få in den i lager så fort som möjligt.

Sylvanian Families är mycket populära samlingsfigurer med barn. Till chokladkaninfamiljen hör en far, mor, dotter och son.

Frasier tycker om att planera alla typer av roliga evenemang och fester som hålls i Sylvanian Village. Hans vänner i byn älskar honom eftersom han alltid håller underbara fester. På sina lediga dagar gillar han att baka bröd till sin familj.

Teri tar alltid hand om sin familj och gör huset till ett trevligt ställe att bo på. Hon lagar alltid utsökta måltider och omformar barnkläderna vackert när de växer ut ur dem. Hennes barn tror att hon kan göra magi för att hon kan göra vad som helst på nolltid.

Coco är bra på fotboll - han kan sparka en boll längre än någon av de andra barnen. Han är alltid på gott humör och får sina vänner att skratta med sina skämt, men han blir plötsligt tyst i matematikklassen eftersom han inte är så bra på det.

Freya är en glad tjej som gillar att ha kul med sin familj och sina vänner. Hon bjuder ofta in sina vänner till fester i hennes hus och ger dem läckra godisar som hon har bakat med sin mamma. Hon är mycket bra på att rita och har vunnit många priser i skoltävlingar.