I lager - Leverans 1- 3 vardagar

Sylvanian Families Silk Cat Family 4175

279 kr

Till Silk Cat Family tillhör en far, mor, dotter och son.

Fred har älskat att dansa ända sedan han var liten pojke, och han har lärt sig alla slags dans. Han är särskilt bra på baldans med sin fru Holly. Han är vanligtvis en tyst sort, men han kommer till liv när han ger danslektioner till barnen i Sylvanian Village. Fred är också kocken på Seaside Restaurant på Sea Breeze Cape. Han fångar skaldjur själv och lagar utsökta måltider till sina kunder från sin färska fångst. Tallrikarna i restaurangen har vackra mönster som Fred målade själv.

Holly älskar att dricka örtte vid fönstret. Hon gillar spets och bär alltid ett spetssjal som hon har stickat själv. Det finns inte många Sylvanian Villagens som är lika bra på spetsstickning som Holly är, så hon lär de andra mödrarna i Sylvanian Village allt om hur hon gör det.

Toby är snäll och omtänksam mot alla. Om en av hans vänner är ledsen går han och uppmuntrar dem. Hemma utför han de danser som han har lärt sig av sin far Fred. Tobys små bröder och systrar älskar hans dansshower.

Tiffanys dröm är att vara modedesigner. Hennes skissbok är full av hennes mönster. Hon är för blyg för att visa sina skisser ofta för människor, men hon hoppas att alla hennes vänner någon gång kommer att ha på sig kläderna som hon har designat.