I lager - Leverans 1- 3 vardagar med Postnord

Sylvanian Families Walnut Squirrel Family 4172

279 kr

Sylvanian Families är söta minidockor för barn. Till familjen Walnut Squirrel tillhör en far, mor, dotter och son.

Cedric gillar snickeri och är väldigt bra på det! Han kommer alltid med unika saker att göra för andra Sylvanian Villagens. Han gör massor av överraskande saker som ingen någonsin har sett förut. Bara hans familj vet att han har haft många projekt som också visade sig dåligt - han håller de gömda i sitt förrådsrum!

Yardley älskar att prata med de andra Sylvanian Villagens. Hennes stora mageskratt hörs ofta och hon har alltid vänner runt sig. Hon är väldigt stolt över sin buskiga svans med sin glänsande päls och ser till att borsta den varje kväll innan hon går till sängs.

Ralph är full av energi och älskar att klättra i träd. När hans lillebror Ambroses ballong fastnade i ett högt träd klättrade Ralph upp och fick tillbaka den på ett ögonblick. Han säger att han har klättrat upp varje träd i Sylvanian Village, men ingen vet om det är sant.

Saffran älskar gula saker. Hennes rum är dekorerat med de gula sakerna hon samlat in, från gula blommor till gula band. Hennes favorit i hennes samling är hennes gula fotoalbum, som är fullt av värdefulla minnen. Det enda gula som hon inte gillar är citroner - de är för sura för henne!